Catalin Paduraru
Director
Liana vie peste Prut
Cătălin Păduraru este inițiatorul unor proiecte de amploare pe piața vinului din România, un nume care se leagă de transformările calitative și de punerea vinului românesc în atenția publicului național și internațional.
Vinarium IWCB

În 2019, Cătălin Păduraru a publicat selecția „VINARIUM – 100 de vinuri reprezentative românești pentru 100 de ani de România Mare”, în care vinurile moldovenești au avut un loc aparte.
De asemenea, vinul moldovenesc a fost întotdeauna reprezentat în concursul Vinarium International Wine Contest Bucharest, patronat de Cătălin Păduraru. Tot el a ținut nenumărate master class-uri la București sau Chișinău, care au scos Vinul Moldovei în lumina reflectoarelor.

“Granițele Republicii Moldova, de care vița de vie nu ține cont niciodată, se șterg cu fiecare mililitru de vin valoros care se „repatriază”, spune Cătălin Păduraru.
Degustator expert, doctor al Universității de Știinte Agricole și Medicină Veterinară București, Wine Ambassador ADAR, CEO IWCB, traducător de cărți din lumea vinului, Cătălin Păduraru, a ținut întotdeauna vinul moldovenesc în preajmă.

De curând, Cătălin Păduraru a dat startul unei emisiuni televizate despre vinuri, insistând ca prima ediție să relateze despre Vinul Moldovei. De altfel, el este convins că pentru o adevărată integrare, vinul românesc trebuie să circule “în ambele direcții”. “Acolo unde spunem Rara Neagră, trebuie să subînțelegem și Băbeasca. Feteasca Albă trebuie să meargă mână în mână cu o Grasă de Cotnari, “granițele” trebuiesc șterse de comun acord”, afirmă Cătălin Păduraru, un veritabil ambasador al Vinului Moldovei.

A.S.E.R. CONSULTING & MANAGEMENT S.R.L.
Adresa : Str. Lacului nr. 12 A, parter, Ciorogârla, jud. Ilfov, România